2009. július 26., vasárnap

Üdv ismét!
Folytatom hát, amit félbehagytam. Lüszi cseperedik, időközben már 16 hetes ugyebár. Kis barátunk Mex sokat sétál velünk, s Lüszivel rengeteget bunyózik, rohangál, ás, és természetesen ebben a nagy melegben, amikor csak lehet akkor fürdik is. :) Ez a két eb nagyon szeret fürdeni, csak úgy szelik a habokat a bot után, labda után. Öröm nézni a kis vidám arcukat, meg ahogy tökéletlenkednek együtt.
Természetesen, ha egy szami vizes lesz, akkor a habcsók bundája összeesik és rettentő viccesen tudnak kinézni. Főleg ha még össze is koszolják magukat vizesen a parton. :)


Ha nincs olyan nagy hőség, de azért szép az idő, akkor különösen nagyon szeretünk sétálni a Margitszigeten. Kettesben fedeztük fel igazán először, egy reggeli órában, mikor még szinte üres volt a sziget.


Lüszi nagyon megszerette. Sok szép zöld fű és virágok nagyon levették a lábáról. Még meg is szagolgatta némelyiket. :)

17 hetes nagylány már a nagyokkal együtt bandázik. Meglátogattuk másokkal is azért ezt a remek helyet. Velünk volt Nighty a samoyed kislány, Leila a husky lány, Ricky a malamut kan, és Shiro, párom kutyusa. Remekül éreztük magunkat.


Lüszi rengeteget rohangált velük, s mikor elfáradt leheveredett a fűbe, s szokásához híven botot rágcsált. Lassan már ez lesz a védjegye.. Bot és labda mániás a kisasszony. :)

Öröm nézni ezt a szépséget. :) S végül jó hír, utol értük magunkat az időben. Elérkeztünk napjainkig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése