2010. december 14., kedd

Gödöllői Adventi Beszámoló

Vasárnap ismét egy fárasztó, de élményekben gazdag programon vettünk részt a Gödöllői Kastély Adventi Rendezvényén. Jelen volt mindkét klub és az alapítványunk is. A társaság minden tagja kellemesen elfáradt a nap végére. :-)
Még a Mikulás is velünk tartott szánkójával, s csudaszép rénszarvasaival! :-)
Havunk az reggel még volt egy kevés, de sajnos esett az eső, így elolvadt a nagy része. Bár dél körül már egész kellemes volt az időnk. Az emberek is egyre többen jöttek, s gyönyörködtek, simogattak, szánoztak (mikor még volt egy kevés hó) és edzőkocsiztak.
A legklasszabb járművet sajnos nem volt lehetőségünk mozgásban is kipróbálni. Ez a Mikulás szánja volt!! :-)
Viszont annál többet rohangáltak a gyerekek a kocsival. Gelu és Lüszi becsülettel megdolgozott a vacsorájáért. Na jó.. Lüszi ravasz módon dolgozott.. Ha "anya" nem ment vele, akkor tőle távolodva nem volt hajlandó húzni, csak forgolódott. Bezzeg ha mentem vele, vagy hívtam a célban, akkor megtáltosodott. :-)
Népszerűek voltunk, annyira, hogy a 2 edzőkocsi és a szán folyamatosan mozgásban volt. Volt forgalom rendesen. :-)
Néha persze jutott egy kis pihenőre is idő. Ilyenkor simizés és fotózkodás volt porondon. Csak, hogy ne unatkozzunk. :-)
Majd ismét egy pár kör rohanás. Mozgás hiányban tényleg nem szenvedett senki sem. :-)
A nap végén kicsi levezető sétára is futotta az időnkből, hogy a srácoknak legyen lehetőségük kifújni magukat. Nagyon szép a parkja a kastélynak így télen is!
Ez a kép, a Blikk (2010.12.13.) számában jelent meg rólunk! Híresek lettünk! :-)
Bal oldalt Lüszi, jobb oldalt Gelu látható. (Nem... nem az én kutyám Gelu, és nem.. nem 22 éves vagyok :-D)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése