2010. szeptember 1., szerda

Elmúlt a nyár

Az augusztus csak úgy elszáguldott velünk. Minden nap mikor Pesten voltunk a hétvégét vártuk, nekünk ennyi nyaralás jutott idén. A hétvégék otthon családi körben. Lüszi mondhatni kerti kutya lett ezeken a napokon. Nagyon élvezte! Volt mikor nem tudott velem tartani egy-egy programra. Ilyenkor nagyimnál nyaralt aznap. Öröm volt látni nagyi arcát, mikor nála hagytam a kutyát. Első intelmem nagyit ismerve ez volt minden alkalommal: "Ne adj neki enni kérlek, még elcsapja a hasát." A nagyi ekkor könyörgő szemmel rám nézett és ezt kérdezte: "És ha egy kis üres rizst főzök neki???" (Megjegyzem Lüszi imádja.) Mit lehet erre mondani? :) "Na jó... Azt lehet." :) A nap végén mikor Lüsziért mentünk mindig eldicsekedett vele, hogy mit csináltak. Érdekes módon még azt is büszkén mesélte, hogy a kutyám gödröt ásott az ő kertjében! Hihetetlen... Mások bezzeg kiakadnak az ilyenen. :)
A nyár elmúlt, igen gyorsan. Lüszi kezdi összekapni magát szőrileg, bár még mindig van mit magára szednie. A labdázás továbbra is nagy szerelem az életében.
Erről a képről egy autó reklám jut eszembe. Aranyos lett. Kár, hogy Lüszit még senki nem kérte fel ilyesmire. Pedig tudom, hogy élvezné. Nagyon szereti, ha fotózzák.
Hamarosan Szánhúzó Találkozó lesz, már nagyon várjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése