2009. december 25., péntek

Lüszi Első Karácsonya

Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!
Elérkezett az első közös karácsonyunk ideje. Nagy izgatottsággal vágtunk bele. Lüszi rettentő módon élvezi, hogy mindenki itthon van és sürög-forog. Igazán boldog, aminek nagyon örülök. Első kép, illetve a záró kép egy-egy képeslap tőlünk Mindenkinek. Ezúton is köszönjük a csodás segítséget Brigimercinek! :)
Mindig tudtam, hogy szép lányom van.. De hogy ilyen jól mutat a fa alatt?! :) Idén a Jézuska hozott sok szép ajándékot. Lüszi kapott egy huzavonós kötél csomót, illetve egy sípoló labdát. Mindegyiknek nagyon örült, a szeme is csak úgy csillogott tőlük.. :) Továbbá szupi hajszárítót kaptunk közösen, ami mindegyőnknek remekül jön majd a jövőben! No, de ne feledkezzünk meg egyik kedves ajándékunkról, melyet Én kaptam okításul. Jan Fennell - A kutya legjobb barátja című könyvet. :)
Ünnepek közt pihenünk, olvasunk, játszunk, alszunk. Minden jót csinálunk, amivel kényeztethetjük magunkat. Bár a hó elolvadt, de epekedve várjuk az újabb fehérséget, hátha még idén eljön.
Ezúton kívánunk mindenkinek békés ünnepeket, s sok finom süteményt és mindenféle jó ételt az asztalra, sok-sok szeretetet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése