2009. december 1., kedd

Két nap, három kiállítás!

Hó-hóó! Itt vannak az újabb hírek!
Hétvégén megvolt a két napos kiállítás. Rendkívül kimerítő volt, de remekül éreztük magunkat!
Első napunk volt a keményebb dió. Egy nap két kiállítás...
Korán kezdődött a napunk. Elsők közt léptünk be a kiállítás területére hajnalban. Nem voltunk valami frissek, de szép lassan magunkhoz tértünk. :)
A kutyák pont ellenkező képpen reagáltak erre, idegesebbek voltak az átlagosnál. Érezték ők is, hogy ma nagy nap van. :)
Megkezdődtek a bírálatok. Először a Jubileumi CACIB kiállítás lett megtartva. Ezen Lüszi eredménye 'Nagyon Ígéretes' lett. A Kölyök BIS-be már nem mentünk, tudtuk hogy hosszú napunk lesz még így is..
Ahogy lement a bírálat a CACIB-on, úgy rögtön megkezdődött a Klubkiállítás is. A két bírálat közt kicsit szusszantunk. Alig pár percet. Lüszi stresszes volt, megnyugtatásul ölbe vettem. Valamivel nyugodtabb lett. :)
Majd elérkezett a pillanat és egy amerikai bíró elé léptünk a ringben. Ráadásul nem egyedül. A másik samoyed szuka kölyök egy 6 hónapos lányka volt. A bíró úr döntése alapján kettőnk közül ő volt a jobb azon a napon. Lüszi II. helyezést ért el, s nyereménye ez a hófehér rozetta volt.
Mindezeket megkoronázva úgy gondoltam megjutalmazzuk magunkat, s a Dog Star Stúdió pavilonja felé indultam a leányzóval. Készíttettem két remek képet, melyekkel gyönyörűen megörökítették számomra szépséges külsejét.
Első képen egy csodaszép bársony fotelbe fektettem a Lüszkét, s fantasztikus karácsonyi kép lett belőle. :)
Második kép témája már inkább a Hercegnők világába kalauzol minket. Picit már a festmény hatása érződik rajta, annyira csodálatos lett... :)
Szombaton este ájulásszerűen aludtunk el otthon. S még így se sikerült kipihenni az előző napot. Ismét elsők közt léptünk a kiállítás helyszínére. A Derby kiállításon Lüszi már nyugodtabb volt, s szerintem fáradtabb is. Eredménye 'Nagyon Ígéretes' lett ismét.
Miután végeztünk türelmesen vártuk a fuvart haza, s eközben kicsit el is bóbiskoltunk. :)
Azóta sikerült már kipihenni magunkat. S vidáman játszunk a pajtásainkkal a parkban. :)
Lüszi köszöni szépen jól van. :) Vigyorog, mint mindig. Részemről pedig örülök, hogy most jut nekünk pár hónap szusszanat a következő kiállításig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése