2011. december 6., kedd

Gyömrő fogathajtó verseny

December első hétvégéje izgalmasan telt nálunk. Otthonunkat 3 szépséges husky-val és gazdáikkal osztottuk meg. Nagyon élvezték az ebek és a gazdik is az együttlétet.
A verseny 2 napos volt. Első napon elég hideg lett, már-már fehérbe borult a táj a nagy ködben. Sipi és Bilbó bikejöringben indultak. Laciék 4es husky fogatban neveztek. Végig száguldották a pályát akár a szél, csak úgy dübörgött a föld a tappancsok alatt!
Lana és Lüszi kimaradt a versenyzésből, mivel mindketten kocogós fehérnépek. Összeillettek egy kis lemozgatáshoz, így befogtuk őket egy versenyen kívüli kisebb körre.
Vasárnapra a köd enyhülni látszott. A fagy sem volt már sehol. Bilbó és Sipi a képen épp a repülő rajtot mutatják be. :)
Nem Lüszi volt az egyetlen szami a versenyen. Gelu pajtás ismét megmutatta milyen a szami erő!
Miután a versenynek vége lett befogtam Lüszit és Bilbót egy kisebb körre, ugyanis Bilbónak meg se kottyant az egy kör, Lüszire meg amúgyis ráfért a mozgás... Azt gondoltam Bilbó lassul annyit a verseny után, hogy Lüszi tudja tartani a tempót, de ismét voltak szakaszok, ahol Bibike húzta a csajt. Hiába... mégiscsak egy őrült borderő lakozik benne. :)




Bikejöring kategóriában Sipi és Bilbó első helyezett lett, s ezzel megkapták az Országos Bajnoki címet is ebben a kategóriában!!!!!!
Ágiéktól a vendéglátásért cserébe pedig ilyen szép dobozt kaptunk, melyet saját kezűleg készített nekünk!
Nagyon köszönjük nekik az ajándékokat, várjuk vissza őket!!! :)

1 megjegyzés:

  1. Én csak most fedeztem fel a blogod. Nagyon szépen köszönjük a vendéglátásotokat! :*
    Ági

    VálaszTörlés