2011. szeptember 15., csütörtök

Happy Sammy Day - 2011.08.21. - Miskolc

Boldog szamis nap volt ez a javából! A meghirdetett programok már olvasáskor remek napot ígértek! Röviden pár mondattal szeretném szemléltetni az eseményeket. Első főbb pont a kutyás ügyességi, és kvíz verseny volt. Az elő képen a behívás látható. Itt a gyorsaság volt a döntő pont. :) 
 Volt a gazdik részére szlalom verseny, és a tapasztalatlan kutyusoknak bátorság próba a zsákos kúszóban (erről sajna nincs fotóm). Utána mindenki kedvére ugrabugrálhatott az akadályokon, maga és kutyája örömére.
 Lüszit se kellett noszogatni. Nagyon élvezte a sürgés forgást, és hogy foglalkoztunk vele, feladatokat kapott. Rég voltunk már agility edzésen, s azt hiszem itt az alkalom újra próbálkozni vele. :)
 A túrát egy nagyobbacska kimerítő séta követte, s elérkeztünk következő célunkhoz a gyönyörű vízeséshez, amely a Hámori tónál lévő Kastély Szálló mögött található.
 A kutyák kedvükre hűsöltek vizében, s közben alkalmunk nyílt 1-2 remek fotóhoz. Bilbó is igen fotogén volt ilyen háttérrel (egyébként is, de ez azért valljuk be, elég festményi lett). :)
 Egy csoport fotó is készült a megfáradt kis csapattal. Sok szép szami és kedves gazdáik. :)
 Innen visszafelé vettük utunkat, s ezt nem is akármivel, mint a Lillafüredi kivonattal tettük!
 Minden kutya jól viselte az utat, sőt Lüszi még nézelődött is egyet az erdőben út közben. :)
 Láthatólag már nagyon fáradtak voltunk mindketten, de azért élveztük az egészet! :)
 A Diósgyőri vár megtekintése opcionális lehetőség volt. Mivel mi már láttuk, így nem mentünk be, helyette a gyönyörű fák árnyékában fagyiztunk egyet! Mikor a kis csapat végzett itt is csináltunk emlékbe egy csoport fotót, mert olyan jó látni ennyi szamit egy kupacban szerintem. :)
 Utolsó célállomás a pizzázó volt, ahol a V.I.P. helyet készítették elő a kis csapatnak!
 Kutyákkal ideális volt ez a bekerített rész szerintem! Nagyon szép ez az étterem!
 A kerthelyiség gyönyörűségesen lett kialakítva. Az ember nem győzött csodálkozni, igazi kis paradicsom a hely.
 Igaz a nagy vendégseregre való tekintettel kicsit sokat kellett várni a vacsoránkra, de megérte! Nagyon finom ételek kerültek az asztalokra.
 Köszönet a szervezésért, és a rendezvény lebonyolításáért Levora Kittinek! Aki méltán lehet büszke magára, hiszen sikerült egy ilyen színvonalas rendezvényt összehoznia!
Happy Sammy Day lesz jövőre is, remélem kedvet kaptak, akik idén kihagyták!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése