2010. május 24., hétfő

Komárom CACIB

A hosszas esős idő után május 23-án verőfényes napsütés várt minket Komáromban. Nem gondoltam volna, hogy ilyen meleg lesz. A sátrak alá húzódott mindenki, aki tehette az égető napsugarak elől. A kiállításon Lüszi 'Nagyon Jó' minősítést kapott. Azt mondják a rutinos kiállítók, hogy ilyet mindenki kap legalább egyszer. Hát, mi is megkaptuk :)
Csucsu képe itt fenn, már a kiállítás végén készült. Kócos, megfáradt csajom még így is szívesen pózolt. Igazi show kutya személyiség. Fáradtság ide, vagy oda.. :)
A Special CAC-on volt Junior Handler bírálat is. A 2. helyezett, Boti úgy gondolta szívesen gyakorolna még. Kölcsön kérte Lüszit pár körre. :)
Éééés... Hölgyeim és Uraim, íme a jövő Junior Handler Sztárja!! Egyedül állította be ilyen szépen az izgága kamasz lánykámat! :)
Mindezek után Lüszke a nyakába kapta Hawk-ot, aki mint egy igazi casanova levette a lábáról. :) Ez ám a megérdemelt jutalom egy nehéz nap után! :)
Nagyon jó volt nézni ahogy bohóckodnak. Pár hete Királyréten még megcsipkedte az ilyen jellegű heves udvarlásért. Szegénykém nem tudta mire vélni ezt a viselkedést.
Örülök, hogy ilye gyorsan tanul és most már ezt is jól reagálja le. :)
A nap végére mindketten nagyon elfáradtunk. Hazafele kidőltünk mindketten a kocsiban. :)


Hamarosan megyünk haza egy hosszabb nyaralásra. Már alig várjuk a megérdemelt pihenést! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése